Informatie

Rijp senior werk bemiddelt in oproep, parttime en fulltime uitzendwerk, payrolling of projectmatige banen voor senior mensen met meer dan 15 jaar ervaring op hun werkterrein. Veelal zijn dit mensen pas vanaf 45 jaar en ouder. Dus ook gemotiveerde en vitale gepensioneerden tot zelfs 75 jaar, die nog actief willen zijn helpen we.

Het accent ligt bij ons op senior kandidaten vanaf MBO+/ HBO tot en met universitair niveau. We vinden werk voor uitvoerend personeel, stafmedewerkers en adviseurs, voor (oud)managers en afgebakende projecten voor ZZP’ers* en freelancers* met HBO+/ WO werkachtergrond.   (*een inschrijving bij de KVK is noodzakelijk)

De dienstensector wordt steeds belangrijker en hier zullen grote tekorten aan personeel ontstaan. Daarom zoeken we goed geschoolde professionals met veel (levens)ervaring en die sterk zijn in dienstverlening, klantgerichtheid en service.
Uw ervaring en kennis is hard nodig bij veel soorten activiteiten van dienstverleners.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • juridische / financiële / administratieve functies
  • klantenservice / callcenters / promoties en demonstraties
  • zorg en welzijn
  • verkoop, marketing en communicatie ondersteuning
  • training en onderwijs
  • automatisering en internet activiteiten

Wie via Rijp een functie vervult bij een werkgever krijgt onze persoonlijke ondersteuning in de vorm van o.a workshops, testen en trainingen, sociale bijeenkomsten, speciale faciliteiten en voordelen. Want flexwerk door Rijp is niet alleen aantrekkelijk, maar moet op langere termijn ook de beste ervaring geven.

Schrijf u vooral in als dit u aanspreekt. We zoeken dan passend werk bij uw ambitie.