Ontplooien en ontwikkelen

We zoeken voor u de juiste match met de werkgever en functie die past bij uw persoonlijkheid en werkervaring.

Hiervoor gebruiken we o.a. persoonlijke gesprekken en online-testen die een steeds beter inzicht geven in wat voor u mogelijk is. Soms blijken uw talenten en vaardigheden ook heel goed op andere werkterreinen inzetbaar.

Zo bepalen we een eerste kandidaatprofiel voor werkgevers. Als u eenmaal wordt uitgezonden gaan we samen met u uw profiel nog completer maken en u verder helpen om steeds beter passend werk te vinden. We stimuleren ook het volgen van cursussen op vakinhoudelijk gebied en persoonlijke ontwikkeling. Want een werknemer in balans is niet alleen een plezier voor zichzelf, maar ook voor zijn werkgever. Op die wijze is het samenwerken met Rijp senior werk voor iedereen steeds de beste ervaring.

Bij Rijp senior werk vinden we dat de beleving en relatie tussen kandidaat en werkgever optimaal moet zijn. Zo ontstaat er een plezierige en duurzame situatie voor alle partijen. Met onze kandidaten houden we daarom regelmatig contact. Zeker als u eenmaal via Rijp aan het werk bent. We organiseren dan bijeenkomsten en interessante workshops, houden evaluatiegesprekken, versturen nieuws en (leuke) wetenswaardigheden en verspreiden inzichten over het werken op oudere leeftijd.

Mede door onze aanwezigheid op de belangrijkste social media sites blijft u goed op de hoogte en kunnen we snel inspelen op wat belangrijk of leuk is. We nodigen u graag uit om ons te volgen op de sites die hier op deze website staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

s