Uitzendwerk, detachering, projecten voor ZZP’ers, payrollen

Er zijn veel vormen waarin u aan de slag kunt.
Dat is wel afhankelijk van uw mogelijkheden of wat de werkgever wil.

U kunt kiezen voor uitzendwerk van tijdelijke of vaste aard:

  1. parttime; een kleiner aantal uren per week bij een opdrachtgever.
  2. fulltime ; een functie van ± 32 tot 40 uur per week
  3. oproepkracht; u wordt door de werkgever pas opgeroepen afhankelijk van zijn behoefte.
  4. projectmatig; u werkt gedurende de looptijd van een project of tot het project gereed is.

U komt als uitzendkracht via ons in dienst bij onze samenwerkingspartner in het uitvoeren van payroll services naar werknemers en werkgevers. Wij werken hierin enkel met NEN-gecertificeerde partijen die zijn aangesloten bij de NBBU of ABU. Zo zorgen we ervoor dat u als kandidaat, maar ook de werkgever een waarborg heeft voor betrouwbaarheid en degelijkheid.
Het payroll-bedrijf verzorgt voor Rijp senior werk op de achtergrond al onze administratieve en financiële aspecten die bij het uitzenden van u als kandidaat of ZZP’er komt kijken. We belonen u marktconform vanuit de NBBU- of ABU CAO. Daardoor heeft u ook bijvoorbeeld rechten op vakantiegeld, vakantiedagen en bijzonder verlof. Dat is naast uw vaste uurvergoeding ook welkom om uw leven nog aangenamer te maken.

Rijp senior werk bemiddeld ook in vast werk
We zoeken voor u dan een baan voor langere of onbepaalde tijd. Daarna kunt u kiezen om te werken als uitzendkracht of als gedetacheerde of ZZP’er op projectbasis.

Bent u momenteel als ZZP’er al actief ?
Dan bent u meestal een hoger geschoolde professional die zijn sporen als deskundige of manager al lang heeft verdiend. Vaak vindt u de bijkomende administratieve zaken en acquisitie minder aantrekkelijk. Voor ZZP’ers kunnen we veel zorgen uit handen nemen van acquisitie, urenadministratie, facturatie en incasso.
Onze kosten hiervoor verwerken wij in uw uurtarief naar de opdrachtgever. U ontvangt op tijd uw geld en hoeft minder tijd en geld te besteden aan het vinden van opdrachtgevers. Als u als ervaren ZZP’er van HBO / WO niveau bent en bij de KvK staat ingeschreven, dan gaan we voor u graag op zoek naar goed betalende en interessante opdrachten voor projecten.

Payrollen
Voor mensen die na hun officiële pensioen bij hun huidige werkgever willen blijven werken is er de mogelijkheid om van de Payroll service van Rijp senior werk gebruik te maken. Veel organisaties kunnen of willen na uw pensioen u niet meer in dienst nemen vanwege de werkgeversverplichtingen. Door deze taken van uw oude werkgever over te nemen behouden ze uw kennis en ervaring voor langere tijd zonder de nadelen die een werkgeverschap heeft.