Werken en leven

Mensen wensen soms niet meer te hoeven te werken. Geen stress van deadlines, onwillige klanten, veeleisende bazen, lastig personeel, zware werkdruk of de zoveelste fusie en reorganisatie. ‘We gaan lekker rustig thuis zitten’. Maar dan?
Heel vaak vinden mensen het moeilijk om geen werk te hebben of te stoppen.
Ze missen de stimulans, de regelmaat, de beloning of de sociale betrokkenheid met de samenleving. Want werk brengt meer dan alleen een inkomen.

Je krijgt ook bevestiging van je kwaliteiten, hebt contact met collega’s, verwerft nieuwe inzichten en leert weer vaardigheden van anderen.
Kortom; werken is vaak ook een stimulans voor een fijn leven waarin werken, inkomen en rust in balans is. Waarom zou je dan moeten stoppen met je 65ste of met 55 niet meer op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging bij een andere werkgever? Veel babyboomers vinden dat erg ouderwets. En wij ook.

De babyboomers worden de nieuwe generatie ouderen die lang en hard hebben gewerkt en toch vaak de uitdaging blijft zien van plezierig werk dat past bij hun ervaring en mogelijkheden. Wellicht kijkt u ook uit naar een baan ook al bent u een oudere werknemer of reeds gepensioneerde.

Door onze kennis over oudere generaties kunnen we u helpen om in het werk goed te functioneren en een balans te vinden tussen werk en kwalitatief leven. We hebben een uitgebreid netwerk van (potentiele) opdrachtgevers waar we uw vaardigheden en kwaliteit goed kunnen inzetten.

Als u op zoek bent naar tijdelijk, vast, parttime of werk op oproepbasis schrijf u dan in. Of reageer op onze vacatures als deze u aanspreken. Ook mensen die na hun ‘verplichte’ pensioen bij dezelfde werkgever willen blijven werken kunnen we door payrolling helpen. We zijn u graag van dienst.