Informatie

Wie kan goede ervaring nog missen?

Door de vergrijzing wordt het aanbod op de arbeidsmarkt steeds kleiner met goed gekwalificeerd en ervaren personeel. Hierdoor dreigen organisaties in personele problemen te komen. Met de inzet van goed gemotiveerde en ervaren oudere medewerkers 45+, 55+ en 65+ van Rijp senior werk kunnen flexibele oplossingen gevonden worden voor HR- en continuïteits-problemen bij veel bedrijven, overheid en non-profit organisaties.

Denk aan:

  • juridische / financiële / administratieve functies
  • klantenservice / callcenters / promoties en demonstraties
  • zorg en welzijn
  • verkoop, marketing en communicatie ondersteuning
  • onderwijs en training
  • automatisering en internet activiteiten

Rijp senior werk bemiddelt voor werkgevers in oproep, parttime en fulltime uitzendwerk, in detachering of projectmatige banen voor senior professionals met meer dan 20 jaar werkervaring. Veelal zijn dit mensen vanaf 45 jaar en ouder. Ook gemotiveerde en vitale gepensioneerde 65+’ers die actief willen blijven kunnen dankzij onze payrolling bij hun werkgever blijven werken.

We selecteren en bemiddelen goed geschoolde en ervaren professionals die niet alleen sterk zijn in hun vakgebied, maar ook in dienstverlening, klantgerichtheid en service.
 Het accent ligt op bemiddelen van ervaren professionals vanaf MBO+/ HBO t/m universitair niveau. We zoeken passend werk voor uitvoerend personeel, stafmedewerkers en adviseurs, voor leidinggevende (oud) managers en afgebakende projecten voor gespecialiseerde ZZP’ers en freelancers met HBO+/ WO werkachtergrond

Met senior professionals kan u de kennis in het bedrijf op peil houden, uw team versterken en direct aan de slag. Aan hun motivatie en loyaliteit hoeft u niet te twijfelen. Vanuit Rijp senior werk ondersteunen we onze kandidaten die via ons werkzaam zijn. Met persoonlijke trainingen, workshops, faciliteiten en boeiende bijeenkomsten stellen we ze in staat om hun werk langere tijd met voldoening te beleven en uit te voeren.

Ervaren medewerkers via Rijp senior werk zijn goed voor het succes van uw organisatie. Ons doel is om werknemers en werkgevers de beste werkoplossing en beleving te bieden dat past bij ieders ambitie, mogelijkheden en wensen.

Neem contact met ons op of schrijf u in als dit u aanspreekt. We helpen u graag aan de juiste senior professionals voor uw organisatie.